Propast

Propast

Anotace: ...proč...

I duše má solar
a rány na něj
svinsky bolí
chvění přechází do srdce
a čerstvé jizvy
vysypává solí

proč nelze nevnímat
myšlenky za zámek dveří dát
ze smutku udělat sněhovou kouli
a při pohledu jak taje se smát

i duše chce dýchat
a s oprátkou
upadá do bezvědomí
v bolavém srdci
se po čase
i silná láska vedví zlomí

proč nelze nevnímat
bolest co duši ostrými drápy svírá
předzvěstí hluboké propasti
bývá z počátku přehlédnutá škvíra
Autor Sparkle, 02.10.2009
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Stip.

05.10.2009 22:05:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí