Splín

Splín

Anotace: Na člověka to sem tam padne...

Už je to nějaký čas,
kdy nám to spolu nevyšlo.
Nechtěla sis promluvit
a já nemohl se za chyby omluvit.

Nejsem ten, po kterém se ti stýská.
Ten, komu nemůžeš říct promiň,
za to jaká jsem byla.
Nejsem ta osoba blízká.

Být ignorován vím, co znamená.
Nedostat možnost promluvit si,
stát se neviditelným.
Jaká to proměna.

Kdyby to tak ale nebylo,
dostat možnost se ptát,
o všem si promluvit.
Dost by se asi změnilo.

Nestál bych po roce tu,
nepřemýšlel pořád nad tím, co bylo špatně.
Nemusela bys z hospody utíkat,
típat zapálenou cigaretu.

Jenže to tak není
a těžko se to změní.
Musím jen počkat na tu chvíli,
kdy se sám sebe přestanu ptát.

Bylo nám dvacet,
láska a pak lhostejnost přišly k nám.
I kdyby ses nechovala na patnáct,
naše epizoda nevydá na román.
Autor Petr Šajdar, 02.10.2009
Přečteno 398x
Tipy 5
Poslední tipující: Magma, ilona, susana načeva, Sidonie89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí