Nešťastná láska

Nešťastná láska

Anotace: Další můj výtvor...

Sbírka: My personal poetry

NEŠŤASTNÁ LÁSKA

Mé srdce je téměř rozervané,
Když vím že tě nikdy nebudu mít.
Že tě nesevřu v náručí
I když bych strašně moc chtěla.
Ale ty máš jinou,
která musí být nejšťastnější člověk na světě
protože tě může mít.
Jen já nešťastnice
Jsem se bláznivě, ale nešťastně
Zamilovala….
Do TEBE!
Nevím, jak to všechno zvládnu
Zapomenout na tebe,
Nemyslet na tebe
Smazat tě ze svého života
Bude to těžké…moc těžké…
Snad mi někdo pomůže,
Ať už nemyslím ve dne, v noci
Pouze na tebe.
A až to zvládnu
Snad už na tebe budu vzpomínat
Jen jako na minulost.
Na krásnou minulost…
Autor Suzie2312, 02.10.2009
Přečteno 395x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí