Na mé city moje sázko

Na mé city moje sázko

Anotace: když z milované osoby cítíte chlad :(

Zebou mě Tvá slova lásky,
cítím, jak zajímají Tě jiné krásky,
S láskou i bez lásky, má lásko,
na mé city moje sázko,
já nechám Tě jít dál,
já vím, možná ses jen citů bál,
ted cítím chlad už jen,
zůstaneš mi, jako můj sen....
Autor Labanda, 02.10.2009
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Radek.oslov.Šafárik, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutná,ale krasně napsaná

03.10.2009 16:22:00 | Radek.oslov.Šafárik

Neplakat, ale zamávat a jít dál...tak to má být... když nechce cit...

03.10.2009 15:28:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí