Sny

Sny

Anotace: Proč se to všechno zdá ???

Jsou sny, které se někdy vyplní,
jsou sny, jež se nikdy nesplní,
jsou sny, co v hlavě mám,
jsou sny, které nikdy nepředám.

Jsou sny, krátké a chtivé,
jsou sny, dlouhé a bolestivé,
jsou sny, kde o tobě sním
jsou sny a ty asi nepochopím.
Autor Dasson, 02.10.2009
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí