Zkamenět..

Zkamenět..

Anotace: ..v té chvíli blízké tvému tělu

Sbírka: Osamocené sblížení

Tvé doteky jsou žhavé jako láva
snad nestihne mě z toho spála
ža tvá blízkost mě tak těší
až mi z toho z očí prší

Snad mi tě osud dovolí
mít u sebe v podkroví
v mém tichém pokojíčku
nabídnu ti skleničku

A budu doufat že láskou tě opiju
nebo se asi zabiju
Já se v tý touze totiž utopím
a svou láskou tě potom pokropím

Však pesimismus nechávám
když do ucha ti šeptávám
v tom tichu večerním
Kéž v téhle chvíli zkamením!
Autor Lioness, 03.10.2009
Přečteno 461x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Psavec, labuť, Květka Š., barking bitch, Jacob P. Verlaine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí