Tajně (ty)

Tajně (ty)

Anotace: ..

Sbírka: Osamocené sblížení

Vidím tě
už po sté snad
a přec je to kouzelné jako prvně
Tvé rty voní smíchem
a kytarista na dno hráb'

Vpíjení se ti do očí
zdá se být hříchem
Má nedospělá mysl
se tebou opíjí
a chrlí hladová slova
zablekotám něco
o vidění se znova
a v tvých očích se omyji

Na nose ti sedí veselá
hvězda
co koupala se z večera
v jasu tvých očí
aby v noci řádně svítila
A měsíc jí závidí tvoji zář

Já tajně obdivuji
tvoji hladkou tvář
a sním o společném snění
o hlazení tvých vlasů přílivu
o vítání slunce

Ale nic z toho není..
Autor Lioness, 03.10.2009
Přečteno 528x
Tipy 9
Poslední tipující: piťura, Violette, al-pacino, enigman, Prokešová, Jacob P. Verlaine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to chce odtajnit...

05.10.2009 23:34:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí