Když nejsi se mnou

Když nejsi se mnou

Anotace: Další tvorba :)

Sbírka: My personal poetry

KDYŽ NEJSI SE MNOU

Když nejsi se mnou, stýská se mi...
Po tvých vonných vlasech, které cítím,
když jsi mi na blízku.

Když nejsi se mnou, stýská se mi...
Po tvých hlubokých očích,
jimiž se upřeně díváš jen a jen do mých
a já nemohu uhnout pohledem.

Když nejsi se mnou, stýská se mi...
Po tvém vábivém dechu, který mi dopřáváš,
když se líbáme, jenž se pak v mém rozplyne.

Když nejsi se mnou, stýská se mi...
Po tvých něžných rukou, jimiž mě objímáš,
když mě chceš jen pro sebe
a já chci být jen u tebe.

Když nejsi se mnou, stýská se mi...
Po tvém mužném těle, které chci cítít
ve dne i v noci jen na mém,
často rozpáleném.

Když nejsi se mnou, stýská se mi...
Po celém tvém já, které tak hrozně miluju
a nebudu nikdy plně šťastná,
dokud nebudeme opět spolu.
Autor Suzie2312, 03.10.2009
Přečteno 735x
Tipy 3
Poslední tipující: Prokešová, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí