Malý princ

Malý princ

Anotace: ..nechci Tě ztratit..

Malý princ, kreslící na obloze duhu,
pod kterou bychom mohli stát,
o sebe pečovat…
se ochočovat…
sebe milovat…

Zmizel, zemřel pod troskami mých snů.
Nevrátí jej touha ve světě bez privilegií pohádek.
Nelze tu spoléhat na dobré konce.

Lze své sny milovat víc než člověka?

Sklíčené sny, sypou na podlahu hlínu,
a v tom bahně, nechce se mi žít,
…chci je oživit
…chci jim pomáhat růst
…zase Tě chci v nich mít…
Autor Majdík, 03.10.2009
Přečteno 395x
Tipy 2
Poslední tipující: Kristýnka15
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí