Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Vzpomínka......

Když tě vidím mé srdce buší
víc a víc
Každý už asi něco tuší
ale ty stále nic.

Říkala jsem ti to párkrát
ale tys asi zapoměl
Už mě nebaví si takhle hrát
chci abys se rozpoměl.

Miluju tě víc a víc
už dlouhou dobu
Stále více vzpomínám jaké to bylo
když jsme byli spolu........
Autor Mc-Prc3k, 03.10.2009
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí