Jak basník co neumí psát

Jak basník co neumí psát

Anotace: Jak basník co neumí psát Jak milenec co neumí říct Mám tě rád........

Jak baletka co se nesmí točit
Jak oslavenec co nemůže krájet dort
Jak sebevrah co nechce skočit
jak USB co nenašlo port

Jak upír, který nemá zuby
Jak klaun co nemumí se smát
Jak drak, kterému nevoní z huby
Jak strašpytel co se nanaučil bát

tak stojím i já nad propastí
nemám peníze
a nevím, kdy je schrastím
strasti v hlavě
ale v duši krásně
a jsem štastný, že ti můžu
psát básně

jak invalida bez berliček
jak šmoulové bez čepiček
jak ušmudlaný cestovatel
jak zahraniční spisovatel

jak učitel co se učí číst
jak kuchař co těsto začal hníst
jak Romeo co ztratil víru
jak Herkules co nemá sílu

tak stojím i já
rozerván a sám
něco mi chybí asi láska
kolem ji nevidím, něco praská
tisíce rolí, tisíce neúspěchů
strašně rád bych se někdy dostal
pod tvoji střechu
Autor Hromada lidi, 03.10.2009
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, colorka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí