Lásko, já se ti vyznávám...

Lásko, já se ti vyznávám...

Ó má, má lásko,
kdyby jsi ležela vedle mne,
cítil bych horkost plamene.

Ty krásná vůně,
kdyby mne hladila tvá ruka,
nikdy bych už necítil muka.

Ty můj skřivánku,
slyšet tvůj smích,
já byl bych ve snách svých.

Voňavá růže,
ty rosteš pro mne jen,
život s tebou je jako sen.

Ty můj holoubku,
zaraduji se, když se vracíš,
pláču a trpím, když krvácíš.

Ó má, má lásko,
já moc miluji tě,
jsi mé malé dítě...
Autor L. Šebestián Borský, 03.10.2009
Přečteno 607x
Tipy 11
Poslední tipující: PANGÁSIUS, hašlerka, harmony, Psavec, vílí křídla.., labuť, WAYWARD, Prokešová
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí..

09.10.2009 12:28:00 | PANGÁSIUS

hezké vyznání

04.10.2009 19:14:00 | hašlerka

Pěkně napsáno ST.

04.10.2009 16:19:00 | harmony

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí