Hlas

Hlas

Anotace: někdy se jen podle srdce nelze řídit...

Úzkost v sobě cítím zas
a slzy mám v očích,
uvnitř srdce slyším hlas,
že nemám brečet v bezesných nocích.
Já naletěl zas slovům tvým
a lásku cítil zas,
proč jen neřídím se hlasem svým,
snad zapomenu... chce to čas....
Autor hellowik, 03.10.2009
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: Billy Idol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí