Je na čase

Je na čase

Anotace: musim konečně něco udělat... na místě stát stále nejde..

Nač toužím po větě jediné,
o které může se mi jenom zdát,
proč to, na co se zmůžu se jedině,
je na něco si stále dokola hrát.
Proč doufala jsem, že něco se změní,
nač jsem zas štěstí cítila,
vím, že jak to vypadá, to nikdy není,
asi je na čase, abych to změnila...
Autor hellowik, 03.10.2009
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: Chašmodský, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí