Poslední chvilky

Poslední chvilky

Anotace: jsi tanečnice go go, a chceš vyskočit z garsónky...

Sladká noc, jako dnes
Vlkodlak po skalách lez
Jenom příroda nás obklopuje
A moje srdce lásku slibuje
Tobě, na tělo symboly maluje
A na konec vášnivě miluje
Dva těla obklopené nocí
Co se stane dál není v mé moci
Něco mezi nás skočilo
Magickou vášeň rozbilo
Už nevnímám Tebe, nás
Na nic už není čas
Utíkám co nejdál
Něčeho jsem se trochu bál
Najednou necítím zemi a padám
Tak jsem Tě navždy opustil moje madam
Už se k Tobě nikdy nevrátím
Nehledej mě, nech mě odejít
Už budu mít od Tebe klid
Od Tebe i od Vás
A tak jsem si zlomil vaz.
Autor D.Angel, 19.11.2005
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky, užiju si dnešek, užiju

20.11.2005 15:31:00 | D.Angel

:) hh, ne nejsem z žádné rapové skupiny, nemám rád rap. Ale pobavilo mě to, že ti to připomíná takové věci :)

20.11.2005 11:11:00 | D.Angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí