Čekání

Čekání

Anotace: ???

26.9. 2008 15:42

Čekání

Čekám a myslím na Tebe,
čekám a toužím po Tobě,
čekám až přijdeš,
stále čekám a Ty nikde.

Čekám až mi z toho smutno je,
přesto čekám a vyhlížím Tě.

Čekám a nepřestávám doufat,
přesto stále čekám
a mé myšlenky jsou jen u Tebe.
Autor JarekBrnoCz, 04.10.2009
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí