Neustále s Tebou

Neustále s Tebou

Anotace: je příjemné a někdy zas vyčerpávající čekat na svou milou,leč přeci tak krásné :-)

26.9. 2008 15:50

Neustále s Tebou

Už se blíží den,
kdy Ti pohlédnu do očí,
na Tvé rty Tě políbím
a celou Tě obejmu.

Den,
kdy se na Tebe těším
a chvíle,
kdy budu s Tebou.

Teď jsem sám
a je mi smutno,
né proto,
že Tě nevidím,
ale proto,
že nejsem s Tebou.

Zatím
si jen v mysli
přemítám
naši první schůzku,
kdy jsme se potkali
a první polibek si dali,
kdy se naše ruce dotkly
a v ruku v ruce spolu šli.

Byl to krásný den,
den prvních emocí
a prvních citů.

Den, kdy jsme se potkali.
Autor JarekBrnoCz, 04.10.2009
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Tacca, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Den jak malovaný...

04.10.2009 10:20:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí