after

after

Anotace: its funny how take a smile can be ... and no one would notice the pain that lies beneath it all

sama procházím ulicí
lekám se každého stínu
srdce na dlani bijící
počítá každou vteřinu

chtělo by vrátit se
na své místo
na dlani třese se
chce zarýt se najisto

ponesu ho ulicí
do dlaní ho zavřu
láska v něm je mučící
slzy z očí setřu

já půjdu dál
se srdcem na dlani
tys jím pohrdal
snad už ho nikdo nezraní

Poslouchej!
..slyšíš to tepání?
Autor Billy Idol, 04.10.2009
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Larey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí