Konec lásky

Konec lásky

Anotace: Do kapky slzy ukryji pár minulých let...

Do kapky slzy ukryji pár minulých let,
co zbylo tu po Tobě, je mě neznámí svět.
Až u sklenky vína poznávám svůj žal,
on jediný po Tobě zbyl tu, ale co vše jsi mi vzal?

V náručí růžových okvětních lístků,
počítám pár sušených trojlístků,
co mělo mi zaručit štěstí,
dlouho nechápala jsem co zvěstí.
Vpomínám na naši čistou lásku,
Byla však čistou jen zpočátku.

Holka od vedle byla ti blíž,
já odcházím, už jí políbit smíš.
Nač držet se lásky, která s tebou nepočítá?
Jen spoustu bolesti a strastí to skýtá.
Autor deniska89, 04.10.2009
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Házté, PPetrushka, harmony
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné St.

04.10.2009 16:03:00 | harmony

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí