Princezně

Princezně

Anotace: ...však ty víš proč... :-D ...ber to jako tako takové neobvyklé vyznání...

Zabroukám ti do ouška
ze slovníku papouška
pár slov která ráda máš,
z pohlednic je nepoznáš.

Zabroukám ti těch pár slůvek
ze hříbků i mochomůrek,
jak na podzim spadlé listí
lásky z keře nenávisti.

Tato slova vypráví
o právu i bezpráví
o snech, citu, touze, moci
hovořila každé noci.

Vyřčená jen pro okrasu,
zapadlá do prachu času,
z očí která slzela
tato slova zmizela.

Ale nežli přiznat porážku
raděj zvolím náhražku
lidí kteří neznaj řád.
Miluji tě - napořád. ;-)
Autor Rejha, 04.10.2009
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: PPetrushka, Maličká Peťulka, WAYWARD, harmony
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí