ÚKLID

ÚKLID

Anotace: - Vzdálené chvíle -

°

Trochu uklízím
Těch pár let
co zůstali jsme s dětmi sami . . .
Bylo už potřeba něco udělat
abychom nežili jen mezi fetiši minulosti

Kolem stěn ukládám obrazy času
chtěl bych pár rozvěsit po stěnách
Třeba vzpomínku z dětství
podzimní zahrada s opadaným ovocem

Či prvá přátelství
kluci z ulice okolo zbloudilé želvy
u kaluže bouřkové vody
a salátové listy
aby snad netrpěla hlady

Léta ve škole
dívka - hrál jsem si s jejími plavými vlasy
. . . seděla v lavici přede mnou . . .

Prázdninové výlety s rodiči
Smrk
Polom po divoké letní bouři
Lázně v Teplicích u Hranic
Babička s dědečkem na promenádě
s námi všemi
i teta a strýc
Lavička s talířem napečených buchet
Svět zavěšený v lampionech dětských radostí
ve svahu nad řekou . . .
. . . i po stromech okolo chaty

°
Autor rolon, 04.10.2009
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: kavec, ona, Noc17
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí