Chci ti říct....

Chci ti říct....

Anotace: .........

Tys jako voda života,
když koukáš se a usmíváš...
Krásná jak rozkvetlá orchidei
Vzhlížící k modravému nebi...
Když na mě pohlédneš,
Tak se mnou zatočí se svět.
A já šťasten a pln odhodlání,
Pouštím se do práce,
Jak nejšťastnější květ...

Každy moment v každou chvíly,
Já myslím jenom na tebe...
Na tu krásnou milou tvář,
Co plní mě štěstím a nadějí,
Že svět není tak špatný,
Jak se na prví pohled zdá...

Když kolem tebe procházím,
Můj žaludek, jakoby dělal kotrmelce
Takový zvláštní a příjemný pocit,
Jak když nacházím novou naději,
Nový smysl mého překrásného života...
Tys pro mě vším a vším pro mě i budeš
Chci s tebou zůstat až do konce..
Do konce všeho toho nádherného,
Co bylo je a bude...

Když jsem tě poprvé uviděl a uslyšel tvůj hlas
Já stál nehnutě, s hlavou v oblacích
A snil.....
Tenkrát jsem myslel že sestoupil na zem anděl
Nyní však mohu říci že měl jsem pravdu...

Jsi to nejkrásnější co mě kdy potkalo,
Za tím si stojím zarytě.
Tímto vším chci ti říct:
Z celého srdce,MILUJI TĚ...
Autor Peky, 19.11.2005
Přečteno 1131x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Tak hlavně že si popovídáte:o). Hezké vyznání.

19.11.2005 21:03:00 | nadinka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí