V myšlenkách s Tebou

V myšlenkách s Tebou

Anotace: každý z nás vnímá ......

26.10. 2008 14:41

V myšlenkách s Tebou

Ať sedím,
ležím,
chodím či stojím,
neustále na Tebe myslím,
vnímám
a v mysli se mi honíš.

Tvoji tvář
před sebou
stále vidím,
Tvé rty cítím
jak sladké je máš,
Tvé oči vnímám
jak spojení dvou
kteří se mají rádi.

Při pohledu do nich,
jak kdybych
s Tebou ležel v trávě.

Při pohledu
na Tebe samou
jsem šťastný
jak malý kluk.

Po každém
doteku Tvém
jsem šťasten
a více zamilován,
mé srdce
po Tobě neustále touží
a těší se
na každý den
strávený s Tebou.
Autor JarekBrnoCz, 05.10.2009
Přečteno 569x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí