Chtění

Chtění

Anotace: je to o tom, co bych si ještě přála zažít, ale cítím, že už nikdy na to nebudu mít...

Chci být zase veselá, šťastná a rozverná
Chci zase tvořit pár, žít pro svou polovičku jen
Chci, aby mi už nikdo nedal sbobem, když si myslel, že žil s bohem
Chci zas, aby mě někdo rozesmíval a před spánkem na ouško líbal
Chci znovu poznat lásku, co vydrží v každé době
Chci zase cítit touhu, co protéká ve mě i v tobě
Chci umírat touhou dát ti kus ze sebe
Chci zase uzřít štěstí
Chci udělat krůček, co posuneme mě vpřed
Chci neudělat chybu, co posune mě zpět
Chci, abys mi skládal básně a se mnou snil
Chci, aby ses nikdy nevzdálil
Chci, abychom byli láskou plni a láskou zajati
Chci, abys byl šťastný, a vím, že už to umím

Už ale nikdy to nikomu nedokážu
Autor Aniška, 05.10.2009
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: Ejí, Janca.LP
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí