Motorkář

Motorkář

Anotace: můj příběh..

už z dálky slyšet ho bylo
zvuk motorky..to se jí líbilo
jeho oči, pohled který zabíjel
za ním sedět, držet ho...hlas se jí chvěl
usmíval se a rád ji vozil
jeho hlas a pohlazení ji krev vracel do žil
před jinýma taky rád machroval
ty jsi ta jediná přesto sliboval
jednou odjel a už se nevrátil
jí se život naruby obrátil
vzkázal ať zůstanou přátelé
s ní to bylo prý moc veselé
ale musí jít dál
jeho by nenahradil ani král
zůstaly ji oči pro pláč a smutek
on vozí jinou, před city radši utekl..
Autor medíssek, 05.10.2009
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí