Tango se smrtí

Tango se smrtí

Anotace: někdy myšlenky plynou, ikdyž to mají přísně zakázáno...

Podruhé procházím očistcem a pořád nejsem čistá.
Podruhé zběsile utíkám a nehla jsem se z místa.

Poprvé láska lapila mě a už mě asi nenechá.
Učím se být trpělivá, člověk co nikam nespěchá.

Život mi letí mezi prsty, ale já to jenom pozoruji.
Řekla jsem si potisící, že další den tomu nevěnuji - a přece.

Čekám na zázrak či smilování osudu.
Rozum mi říká, že věčně tu nebudu - ale teď jsem.

Kolik dní a týdnů se to přežít dá?
Kolik síly na lásku v sobě člověk má?

Tančím tango se smrtí nad propastí života.
Utančím ji, nebo mi ona hlavu zamotá a já spadnu?

A když spadnu? Kam?
Autor Justýna, 05.10.2009
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: Gudula, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Člověk má síly tolik, kolik sám bude chtít vynaložit. Proto nic nevzdávej :-) ..krásné

05.10.2009 21:24:00 | no.signal

to zvládneš, věř si..;o)

05.10.2009 12:53:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí