Miluji Tě

Miluji Tě

Anotace: Věnováno Adéle Beckové.

Sbírka: Milostné básně

Jsi sladká jako čokoláda
s příchutí květu lilie,
když pohladím Tvá horká záda
radost se v srdci rozlije.

Jsi opojná jak rosa ranní,
opilost z Tebe neskrývám.
Bezesné bývá moje spaní,
když jenom sebe přikrývám.

Jsi krásná jako čerstvé růže,
kytice z rajské zahrady.
Mně naskakuje husí kůže,
když vášně ničí přehrady.

Jsi klubíčko zlaté nitě,
odemykáš brány studu.
Tiše šeptám:"Miluji Tě
a milovat navždy budu."
Autor Eddson, 06.10.2009
Přečteno 1051x
Tipy 4
Poslední tipující: Prokešová, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí