Stesk nad hvězdou

Stesk nad hvězdou

Anotace: :-)

8.8. 2008 21:38

Stesk nad hvězdou

Je večer,
jsem sám,
jediné co v mysli mám
jsi Ty.

Ty
to děvče,
které jsem
o noční obloze psal.

Ted,
když se z okna dívám
je mi smutno,
obloha je zatáhlá,
ani jedna hvězda jasná.

Ta hvězda
o které jsem Ti psal,
díky níž
je noční nebe krásné.

Noc
je sice tmavá,
bez jedné hvězdy jasná,
ale přesto na Tebe myslím
jako kdyby byla obloha
tak krásná hvězdami osypaná
a měsíc se smál
ve svém jasném svitu
a rozkoší se oplýval
nad svou hvězdou jasnou

Je tma,
ale přesto Tě vidím
Ty hvězdo zářivá,
i když se schováváš,
přesto vím kde jsi
a kde tě hledat mám.

Noční obloha
je chmurná,
přesto Tě
hvězdo jasná vnímám
a vím kde jsi........
Autor JarekBrnoCz, 06.10.2009
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: Bery2266, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Doporučuju vychytat "mušky":
- děvče, kteréMU jsem psal
- obloha hvězdAMI osypaná
a tak podobně. Vyznání přece musí být dokonalé§ :o)

06.10.2009 13:52:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí