Lence

Lence

Anotace: znal jsem Tě chvíli,leč srdce mé přeci jen po Tobě smutno bylo a nejen mu,ale i mě

22.9. 2008 16:41

Lence

Při pohledu
do Tvých očí
Tě ve své mysli mám.

Když,
stojím vedle Tebe,
jinou ženu
v tu chvíli nevnímám.

Když,
jsem s Tebou,
je mi dobře,
v ruku
v ruce jdu s Tebou dál…

Když,
s Tebou mluvím,
jenom Tebe
ve své mysli mám
a úsměv na rtech
se mi rozzáří.

Při pohledu
do Tvých očí
a když
Tě držím v náručí,
jeden polibek
mi nestačí.

Když,
Tě tisknu v náručí,
cítím a vnímám Tebe
celou v objetí,
při něžném tulení.

Když,
najevo chci dát,
jak moc
Tě mám rád
a kdy mi
jeden pugét růží
nestačí Ti dát.

Jsem jen
obyčejný kluk,
co může
Ti své srdce dát…
Autor JarekBrnoCz, 06.10.2009
Přečteno 418x
Tipy 7
Poslední tipující: Stepbystep, Psavec, harmony, Květka Š., al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vím že ano ...... škoda

06.10.2009 15:10:00 | JarekBrnoCz

Leničce muselo být taky pěkně,
aspoň nějaký čas...

06.10.2009 13:39:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí