Zašeptej

Zašeptej

Anotace: mi tiše do ouška, při noční procházce...

Zašeptej mi tiše
nějaká slůvka sladká,
jako tvá tvář je hladká
a přidržme si číše
lásky.

Zašeptej mi tiše
jako bublinky stoupající mi do hlavy
jako i ty vstoupil si do mé síně slávy
mé soukromé říše
lásky.

Zašeptej mi tiše
jako to děláváš v noci
když jsme jen otroci
ohromné výše
lásky.

Zašeptej mi tiše
"Já rád tě mám"
a co pro tebe znamenám?
vždyť není to jen klišé

tak šeptej tiše
- hlavně nepřestávej -
být se mnou
a šeptat
ty sladká slovíčka
která na tobě tolik miluju
šeptej tiše
ty své klišé
a já ti slibuju
že to bude už vždy,
naše šeptací lavička...
Autor Kwítko, 06.10.2009
Přečteno 585x
Tipy 7
Poslední tipující: Haminka, ilona, carodejka, susana načeva, takova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí