Davidův meč

Davidův meč

Anotace: Mé srdce pukalo..

Davidův meč

Mé slzy jsou horké,
stejně jako tvé ledové srdce.
Jsi jako bezcitný kámen,
jako zabiják snů.

Jsi démon,
který se mi večer
potají dere do spánku.
Jsi ten, kvůli kterému
myslím na zkázu.

Můj pláč je žal,
bolest a krutý dar.
Mé srdce je led,
slzy jsou má krev.

Brečím kvůli tvé lásce,
brečím právě v nadsázce.
Ty jsi zvíře, já lovec,
netvař se a klidně jez.

Budeš mrtvý,
i kdybys byl nevinný.
Protože nikdo není bez viny,
tím spíše ty!
Jsi lotr bez pasu.
Proč ukazuješ všem svou krásu?

Jsi prodejný kus,
jsi zrůda, jsi otrok obchodu.
Jsi ničitel všeho,
jsi démon mých snů.
Jsi zabiják těchto slov.

Jsi slza,
která mou krví se skví.
Jsi zabiják všeho,
co mohlo být.
Autor LOMI, 19.11.2005
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Metcheque
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neřekl bych, že to zadrhává... ty zlomy tam jsou dobré, oživí to text.

03.11.2007 19:52:00 | Metcheque

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí