Protijed

Protijed

Anotace: ...když dojde...získá si tělo samo obranné látky nebo podlehne...

Do království s uvězněným smíchem
probuzena z bláhových snů
popelka s něhou v očích pro bohaté citem

sama sobě šaškem s rolničkami slz
s chybějícím sluncem ve světle loučí
podkoní pro bohaté středosvětem

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

nechci ráj na zemi
ten patří hlavně dětským srdcím
a rovnou cestu štěstí
tam šanci poučení ztrácím
nechci věčné jaro za okny
podzim svět nádherně barví
a hořce chutnající jed
který koluje tvou krví

z pošlapaných snů
na zem padlých iluzí
smutkem potažených dnů
a duše co bolestí slzí
rodí se odcizení
.
.
.
a proti němu
dochází mi protijed...
Autor Sparkle, 07.10.2009
Přečteno 344x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, zelená víla, Psavec, Štěpina G, Larey, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...Sama sobě šaškem s rolničkami slz...

07.10.2009 19:59:00 | Bíša

nádherně napsaná..

07.10.2009 15:36:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí