vzpomínám a umírám

vzpomínám a umírám

Anotace: ...

zbyly mi jen vzpomínky
a jedno tajné přání
podél cesty rozseté kamínky
cítím mého srdce tání

tak sehnu se a koukám
kamínek tvaru srdce
a najednou vzpomínám
a koukám na své ruce

tak kamínek zdvihám
vidím si do svého nitra
do kapsy jej pomalu dám
už tě uvidím,už zítra

vlastně už ne
už je všemu konec
a já tak zbaběle
vrážím do srdce bodec

slzy mi tečou a já padám
před očima jen vzpomínky
po tobě lásko strádám
a z kapes? padají tři kamínky

tři kamínky ve tvaru srdce
a mě krví zbarvily se ruce
Autor najrob7410, 07.10.2009
Přečteno 374x
Tipy 8
Poslední tipující: Aurora., betmen71, susana načeva, vlcatko, PPetrushka, Stepbystep
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jako vždy !!!!!ale nezapomněla a nechce být vzpomínkou..ps mám básničku

11.10.2009 20:37:00 | vlcatko

no to neni

11.10.2009 18:28:00 | najrob7410

povedená báseň

08.10.2009 15:42:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí