---Koolootooč, sem a tam---

---Koolootooč, sem a tam---

Anotace: ---a stále se točí---

----Hledám tě mezi alejemi stromů,
Napříč krutým hromům,
V každé bublině světa,
Ve svetrech,
Co máma vždycky pletla..

Hledám tě v kapkách ranní rosy,
V odlesku smrtelné kosy,
V každém paprsku slunce,
Hledám tvé vrásčité ruce.
S neviditelnou touhou
Prahnu po tvém dotyku,
Po vědění,
Bdění,
ze zvyku?
Hledám tě mezi tisíci kameny,

Odešel rok a stále se nic nemění.
Hledám tě uprostřed vesmíru,
Neztrácím víru,
Byl jsi mou silou
A já tvou vílou.
Hledám tvůj ostrý hlas den po dni,
Někdy se mi o něm zdají sny,
Roztočil jsi mě na kolotoči
A já nevím,
Kdy se zastaví,
jestli tohle někdy skončí----
Autor Stepbystep, 07.10.2009
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, WAYWARD, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí