Prostě to potřebuju

Prostě to potřebuju

Anotace: neděste se, zamyslete se *** i'm waiting for the man - twenty six dollars in my hand - up to Lexington...

Že prej jsem feťák
a blázen
No dobře
Ale teď mi kruva dej tu cigaretu

Budu to šňupat
a třeba z tvýho břicha
z tvý jemný sladký kůže
A těch šestadvacet babek chlápkovi na Lexington 125
klidně dám

I když chodí pozdě
vždyť víš
já si umím počkat
jen mě to někdy nebaví

Jen mě to nikdy nebaví

Prostě blbě mluvím a ruce se mi třesou
občas nemůžu spát
a sny bejvaj o pavoucích
Prostě to potřebuju

Prostě potřebuju ten fet

Prostě potřebuju-
a ať je to třeba jen blbá hladká mouka

Prostě potřebuju
tu tvojí jemnou sladkou kůži
Autor Bůchví..., 07.10.2009
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: Ta co te ma v krvi rozpusteneho
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí