Spolu

Spolu

Anotace: ???

23.5. 2007 22:45

Spolu

Co budeme dělat,
co v plánu máme.

Jsme spolu
a za ruku se držíme,
naše kroky nás vedou
kolem zámku v parku,
lavičky míjíme.

A my přesto jdeme,
spolu si povídáme,
občas se i zastavíme
pro pár polibků
a srdce nám oběma bije,
co bude dál,
co spolu podnikneme.

V zámecké zahradě
se ocitáme
a jsme v objetí,
pro tu krásu kolem nás
naší lásky,
jež v nás rozkvétá.

Do našich očí
se spolu díváme
svou lásku si vyznáváme
a pak spolu
do trávy usedáme
a něžně se líbáme
jak dva mladí
jež si svou lásku slibujou
a neví, do čeho jdou.

V něžném objetí se ocitáme,
k sobě se tiskneme,
tulíme a líbáme.

Do trávy spolu uleháme,
k sobě se tiskneme
a na modrou oblohu
se spolu díváme
a vnímáme krajinu
kolem nás,
jež v barvách svých
dělá šťastné z nás.
Autor JarekBrnoCz, 08.10.2009
Přečteno 388x
Tipy 1
Poslední tipující: Larey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí