Otázky

Otázky

Anotace: no comment

Řekla jsi mi, že se semnou chceš rozejít
Z Tvého života jsem musel odejít
Bez Tebe jsem zažil těžké chvíle
Nebylo to od Tebe milé
Ale pak jsem se zase sblížili
Krásných pár chvilek jsme spolu prožili
Potom jsem se ocitl ve světě fantazie
Ze kterého mě osvobodí jenom poezie
Protože jsem zjistil, že bych Tě mohl ztratit
A pak už bych se ze světa snů nechtěl vrátit
Rozmýšlím teď, co mezi námi ještě je
Jestli Tvá krásná duše mě pořád ještě miluje
A tak bloudím v říši snů
A před sebou vidím jenom tmu
Autor D.Angel, 20.11.2005
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

a člověk musí projít taky někdy i přes mrtvoly...

20.11.2005 15:31:00 | D.Angel

cesty lásky jsou složité a nevyzpytatelné...

20.11.2005 11:58:00 | Pheobe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí