Jsem ta třetí

Jsem ta třetí

Donekonečna opakuje tu jednu větu,
která mě tak bolí.
Jeho rty pokřivené do úsměvu,
pořád mluví jen o ní.

Ráda bych smazal těch pár posledních měsíců,
bez špetky odpočinku.
Vždyť kluků je několik tisíců.
měla bych přestat chtít ho k zešílení.

Už dost!
chce se mi křičet,
tolik věcí nás pojí.
Naděje v zázrak,
že čas všechno zhojí.
Autor Nussichoco, 08.10.2009
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: Sadistic Soul, mauvais-ange, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí