Hrátky se slovy II.

Hrátky se slovy II.

Anotace: ...

Hraju si z písmenky skládám je do slov,
až budou po kupě to bude proslov.
Hraju si se slovy, brnkám tím na city.
Nechcem znát meze své.
Ani já ani ty
Hraju si s větami jak se svým osudem.
Ctím jedno tvrzení na vždy tu nebudem.
Autor Eru Alonnar, 08.10.2009
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: deleite
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí