JSI !

JSI !

Anotace: - Bláhová poselství -

Sbírka: Bláhová poselství

.

Jsi vším
čemu se říká dobro
. . .
Jsi vším
co domovem je nazýváno
. . .
Jsi vším
z čeho vyvěrá a vzchází život
. . .
Jsi Žena
. . .
Jsi podivuhodný plamen
Plamen co hřeje
Plamen co svítí
Plamen co spaluje
když sytíš ho podlým klamem
. . .
Jsi svící
Jsi v nebi hvězdou konejšící
Jsi světluška v tmách bezměsíčné noci
Jsi pro tuláka po obloze kompasem
Jsi spásou pro zbloudilého chodce
Jsi hebký přislib rána
když píseň Lásky byla odzpívána

Za životů na třista vysvěcena
Pod křížem - za kněžku Krista pána
pro věky navždy odevzdána
. . . v bolestech . . .

Bez oslav
bez vavřínových věnců
Vítězná i chytrá . . . krásná
Úchvatná ve své přirozené nahotě
budiž vždy slavena a milována
. . . ŽENO . . .
Boží stvořitelko nás i všeho
. . . čím zůstali jsme lidé . . .

Jsi vším čemu se říká dobro
Jsi Boží prozřetelnost
a zůstávej jí provždy . . . ŽENO . . . ! . . .
. . .
Jsi přece sama v sobě LÁSKA . . .

.
Autor Těšínský, 08.10.2009
Přečteno 420x
Tipy 11
Poslední tipující: tukiy, labuť, Psavec, Lota, Mbonita, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..."Jsi světluška v tmách bezměsíčné noci"...ouu..pěkné..

17.10.2009 13:00:00 | tukiy

Krásná óda...

09.10.2009 07:35:00 | labuť

...ne nadarmo anotace: bláhová poselství

08.10.2009 23:07:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí