Nezvaný dopis

Nezvaný dopis

Anotace: ...

špinavá stěna-
rozbité dveře-
poštovní schránka-
-krev-

Pomalu vytéká
ten nezvaný dopis do náruče pošťákovy
Ve tváři zvláštní výraz
bledý-
smrtelný-

Kouká na mě oknem
prý "nesu ti psaní
tak se chlape zvedni"

No tak jsem si ho vzal a tam-
-krev-

Pomalu vytékal
ten nezvaný dopis do mojí náruče
Ve tváři zvláštní výraz
bledý-
zoufalý-

Krev voněla jako
milujitě
Autor Bůchví..., 08.10.2009
Přečteno 315x
Tipy 7
Poslední tipující: yourqueen, Ta co te ma v krvi rozpusteneho, al-pacino, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí