Bdělý Hlas

Bdělý Hlas

Anotace: Je to kratší básnička. Snad se v tom neztratíte:).

V nadějích bez cíle,
v chaosu s řádem.
Hledám bdělý hlas,
co do uší našeptává.

Našeptává hnusné lži a
zároveň nádhernou pravdu.
V mezích bez meze,
drží nás stranou.

Bojí se nás,
překážky padnou.
Nenápadný pozorovatel,
pozorovatelka ještě lepší.

Nikdo netuší,
co jsi si myslel…
Z donucení udržuje konverzaci,
než někdo mu dá pokyn:
Smaž, vymaž důkazy, neexistuje.

Srdce bolí,
pochybnosti o zhojení.
Vzpomínka zůstává stála a neměnná.
Dál se budu ptát, kde je ta chyba…
Autor Cassée Moteur, 08.10.2009
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: JohnyD., susana načeva, Vlk v rouše, Boudicca, Miroslav Možný, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

02.11.2009 20:14:00 | Boudicca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí