Druhý dech...

Druhý dech...

Anotace: potřebovali jsme ho,ale už je pozdě...

Je málo okamžiků,kdy hledím do tvých očí,
je málo chvil,kdy se v nich ztrácím,
láska mezi námi končí,
a tak ti tvé srdce vracím...

Vidím jak důvěra schází mezi námi,
jak se spolu trápíme,
kde jsou doby ,kdy jiskřičky nám v očích hrály,
ve tmě se sami sobě ztrácíme...

Nezastavil ses a neohlédl,
jsi tak strašný sobec,
z výšky si na mě shlédl,
a řekl mezi námi je konec...
Autor Lukika, 20.11.2005
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí