Nenávidím

Nenávidím

Anotace: Jedna tuctovka. Nenávist uvnitř zraněné lásky.

Nenávidím tě vrahu naší lásky.
Nenávidím a to bez nadsázky!
Nenávidím to tvé podlé chování.
Nenávidím to tvé lhaní.
Nenávidím to tvé srdce bez citu.
Nenávidím, že jsi doma, když vcházím do bytu.
Nenávidím tu tvou faleš.
Nenávidím tvé "Miluji tě", tu podlou lež!
Nenávidím tě, za to kolik vzal si z mého srdce.
Nenávidím tě za to, že sám ses nedopracoval ani k půlce.
Nenávidím tě za tvé urážky.
Nenávidím tě za mé porážky.
Nenávidím tě za tvou lhostejnost.
Nenávidím tě za svou zlost.
Nenávidím tě za to co ve mě zůstalo.
Nenávidím tě a nejspíš nastálo.
Nenávidím tě a miluju a za to tě nenávidím nejvíc!
Autor Piitulka, 08.10.2009
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: Rbb, Miroslav Možný, Bíša, klajusenka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nenávist a láska slepá
slíbal bych slzy,
smrt lásce
co nehledá

02.08.2018 12:32:44 | Rbb

to je lavina..:-)

08.10.2009 21:03:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí