příliš vysoká daň

příliš vysoká daň

Anotace: city bolí víc než činy, které se nestaly!

Smutek, bolest, strach!
Jsou kolem nás.
Jako prach.
Dýcháme je.
Cítíme je.
Ztrácíme je.

Nenávidím své sny.
Hloupé naivní naděje.
nenávidím tvé rty.
Oči mé,
v duši tvé
se ztrácí.

Šíp již trefil mou laň
a ona smrtelně padá
platí až příliš vysokou daň
za to, že má tě ráda.
Autor klajusenka, 08.10.2009
Přečteno 327x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kristýnka15, Čoki, Labanda, Trinity666, Larey, Deawe, Bíša, WAYWARD, mauvais-ange
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí