Myšlenky s Tebou

Myšlenky s Tebou

Anotace: ???

20.5. 2007

Myšlenky s Tebou

Ještě
jsem Tě nepoznal
a už na Tebe
neustále myslím
a nedá se přestat.

Když,
na Tebe myslím
mé srdce buší
a nehodlá ustat,
tep se mi zrychlí
jak na Tebe pomyslím.

Dodalas
mi tolik sil,
že už jsem
ani nedoufal,
že nějaká láska
či cit ještě je
a já přesto
na Tebe myslím dál
ani nevnímám čas,
který rychle utíká.

Už se těším,
až Tě uvidím
v celé Tvé kráse
až budeš stát
vedle mě

Líbám Tě
a nepřestávám
na Tebe
myslet dál,
jak moc
bych chtěl,
abys tady u mě byla
a ruku v ruce šli dál
jak tok našich myšlenek
jež se ubíraj…
a mizí
v čase nekonečném….
Autor JarekBrnoCz, 09.10.2009
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: harmony, Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí