BEZEJMÉNA

BEZEJMÉNA

Anotace: Taková místy veršovaná:) formu neřešte

BEZEJMÉNA

Miluješ mě?
Lháři!
Miluji-li tě?
Říci ne, lhala bych.
Nevím co cítím,
nevyznám se v tom.
Umírám touhou, umírám zalíbením,
tebe míjím kol a kol.
Díváš se na mě, ale nemluvíš,
nemluvíš a já nevím zda se ti líbí co vidíš.
Ne, není to až teď,
tak dělej, tak mě veď.
Dívám se na tebe už dýl,
na ruce, nohy, oči i týl.
Zbožňuji každou část tebe,
více než nádherné temné nebe.
Ale ne, není to jen vzezření,
co táhne mě k tobě,
je to celkové líbení
radši bych ležela v hrobě.
Jsem slaboch, jsem hloupá,
ale pro tebe mé srdce puká.
Naříkám touhou po tvé tváři,
co mezi cizími nádherně září.
Chci tě celého, chci tě moc
a promilovat s tebou celou noc.
Nedokážu se ovládat,
začínáš nade mnou převládat.
Nevím co ke mně cítíš,
ta nevědomost mě ubíjí.
Nevím zda mé volání slyšíš
ta nevědomost mě zabíjí.
Poslouchej, já na tebe mluvím,
líbím se ti, nebo se mýlím?
Nevím co s myslet mám,
opravdu se v tom nevyznám.
Autor WiXXie, 09.10.2009
Přečteno 442x
Tipy 1
Poslední tipující: Raziel PsyDearth Characith
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí