Proč láska...

Proč láska...

Anotace: láska je krásná a přitom tolik bolí :(

Proč lásku potkávám....
své srdce nedávám...
láska mě bolí....
srdce dlouho se hojí...
za jinou utíká...
mě se to netýká...
už ho nechci znát...
nemá mě vůbec rád...
Autor Labanda, 09.10.2009
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí