Krásná neznámá

Krásná neznámá

Anotace: Co dodat.... :-)

Když jsem tě poprvé uviděl,každý by ti tvou krásu záviděl.Byla jsi krásnější než bohyně,co každého svou krásou uhrane.Tvé vlasy měli barvu pšenice co ve větru vláli velice.Tvé oči tak nádherně modré jako dvě studánky v lese kam choděj z rána laně pít.Tvá plet je tak nádherně sametově jemná,má krásná neznámá.Ptal jsem se tě na tvé jméno,a ty ses jen záhadně usmála.A více nic neřekla,má krásná neznámá.....
Autor Davael, 09.10.2009
Přečteno 456x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí