smutné moje dny...

smutné moje dny...

Anotace: žal, smutek a slzy pohlcují mou duši...

Bez své lásky mám ted žít?
Jak to po mě někdo může chtít?
Ty nevíš o co mě vůbec žádáš!
Co tím na mě vlastně spácháš!
Moje srdce na střepy se drtí.
Moje sny z velké výšky letí.
Na zem tvrdě dopadnou...
Konec? Proč tak najednou?
S jinou spřádáš své sny...
Bez Tebe smutné budou moje dny...
Autor Labanda, 09.10.2009
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, Amáta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí